I see the logo has broken.....Oh wait, no it hasn't

Discussion in 'Front Desk' started by Raiyn, Nov 2, 2017.

  1. Raiyn

    Raiyn Well-Known Member

    Messages:
    994
    Likes Received:
    628
    Joined:
    Jun 16, 2017
    I'm seeing the default xenForo logo instead of the EpiphoneTalk one. Same as E.S.G.

    Edit. It works fine on current Pale Moon and now Firefox. Apparently I was a version behind on FF. :doh:
     
  2. Davis Sharp

    Davis Sharp Well-Known Member

    Messages:
    611
    Likes Received:
    555
    Joined:
    Jul 12, 2016
    I see xenForo on Firefox and Chrome.
     
    Caddy likes this.
  3. BGood

    BGood Well-Known Member

    Messages:
    1,877
    Likes Received:
    1,827
    Joined:
    Jan 25, 2015
    I don't see xenforo here, but on ESG I do.
    Chrome/PC
     
  4. Raiyn

    Raiyn Well-Known Member

    Messages:
    994
    Likes Received:
    628
    Joined:
    Jun 16, 2017
    Latest Firefox? As soon as I updated it fixed itself.
     
  5. Davis Sharp

    Davis Sharp Well-Known Member

    Messages:
    611
    Likes Received:
    555
    Joined:
    Jul 12, 2016
    At work I use Firefox (on Win7, really), but I don't have rights to update. I'll wait until they roll out the next set of monthly updates - for Win7.

    I use the latest Chrome on my home PC (Win10).
     
  6. Raiyn

    Raiyn Well-Known Member

    Messages:
    994
    Likes Received:
    628
    Joined:
    Jun 16, 2017
    Nothing wrong with Win7. The only reason I resist the upgrade to 10 (though I have an .iso for that rjg) is because M$ decided to axe Windows Media Center. Considering that rig's primary use these days is as a giant DVR....

    Eventually, at EOS, I'll install some third party software to keep the guide listings up-to-date and put virtually everything else on lockdown on that box.

    Edit: Do not speak of 8 or 8.1.
     
  7. Jeffytune

    Jeffytune Member

    Messages:
    96
    Likes Received:
    64
    Joined:
    Oct 22, 2017
    Using Firefox on the left coast, seems fine here.......
     
  8. Raiyn

    Raiyn Well-Known Member

    Messages:
    994
    Likes Received:
    628
    Joined:
    Jun 16, 2017
    It seems to be a browser update situation -at least here it does.
     
  9. Paruwi

    Paruwi Kraut-Rocker Staff Member

    Messages:
    4,007
    Likes Received:
    3,751
    Joined:
    Jan 16, 2015
    exactly the same, with firefox and chrome
     
  10. Caddy

    Caddy Well-Known Member

    Messages:
    326
    Likes Received:
    274
    Joined:
    Mar 11, 2015
    I'm seeing xenforo on Chrome on my phone.
     
  11. Raiyn

    Raiyn Well-Known Member

    Messages:
    994
    Likes Received:
    628
    Joined:
    Jun 16, 2017
    Silk (Chrome based) is fine.
     

Share This Page